blog

Modele capcane porumbei

02/17/2019 category 未分類 || blogTOPへ

Porumbeii stau inchisi en cusca? Daca DA, nu prea sunt variante pentru a ii putea indeparta. Daca aveti acces la cablu, puteti sa montati PE El, deasupra masinii étapes Tepi anti PASARI-http://www.pestcontrol-expert.ro/Tepi-antipasari-polix-40-1-Rand.html PE PLASA respectiva porumbeii tot se pot ASEZA, de aceea este mai recomandat sa se Monteze Tepi antipasari ca CEI de 40/2 (https://www.pestcontrol-expert.ro/Tepi-PASARI-polix-40-2-randuri.html) sau 80/4 (https://www.pestcontrol-expert.ro/Tepi-PASARI-polix-80-4.html), in functie de latimea jgheaburilor. Depinde care sunt permisiunile in Zona respectiva. De exemplu, pentru suprafete mai mari se pot monta tunuri anti PASARI ca Zon Mark 4 (http://www.pestcontrol-expert.ro/zon-mark-4-tun-anti-pasari.html). Buna Ziua, cum pot Scapa de vrabile Care au intrat intre tabla si Folia de la acoperisul casei Buna Seara am o intrebare la balconele vecinelor Cares plecati vin multi porumbei cum sa SCAP de EI? multumesc. Cel mai indicat este sa curatati Zona respectiva de l`eventualele cuiburi, apoi sa asupati. Unde permite suprafata, se pot monta Tepi PASARI 40/2 (https://www.pestcontrol-expert.ro/tepi-pasari-polix-40-2-randuri.html) sau 80/4 (https://www.pestcontrol-expert.ro/tepi-pasari-polix-80-4.html). Avand in e. c se afla PE ramurile arborilor, PE un spatiu public, nu prea exista o solutie pentru a le indeparta. Se pot aplica PE glafurile ferestrelor Tepi antipasari (http://www.pestcontrol-expert.ro/tepi-pasari-inox-64-3r.html, http://www.pestcontrol-expert.ro/tepi-pasari-polix-60-3-randuri.html). Mai aveti posibilitatea de a aplica repelenti sub forma de gel cum ar fi Optic gel (http://www.pestcontrol-expert.ro/optic-gel-repelent-pasari.html). Buna Seara, am o problema cu ciorile (stancutele) care isi FAC cuiburi in polistirenul de Sub acoperis. Stau la bloc la Etajul 4 la mansarda si Abia am reparat gaurile facute de ciori si iar au gaurit.

Ce ma sfatuiti? Multumesc Combaterea porumbeilor: PE plan local se poate organisations o Vân? toare un acestora Dar Legal acest fapt nu este posibil. À schimb ar trebui folosit? les autres? sous-formulaire? de drajeuri, ce con? in pilule anticoncep? ionale, o m? sur? suplimentar? Important? pentru diminuarea popula? IEI de porumbei. EI bine nici acest fapt nu se intampla si atunci trebuie sa Gasim Alte metode de a Scapa de PASARI zburatoare. Dans acest caz, va putem recomanda un Tun antipasari cum ar fi Zon Mark (http://www.pestcontrol-expert.ro/tun-propan-anti-pasari.html). Acesta poate Acoperi o suprafata de pana la 3 ha. Va recomadam tepii pentru PASARI, sunt foarte eficienti in situatia dumneavoastra. http://www.pestcontrol-expert.ro/tepi-pasari-polix-60-3-randuri.html am mai multi Ciresi plini de Rod dar sunt mincati de cotofene am incercat cu plase sau sperietori Dar fara rezultat stiti vre un repilent eficace? ma Bucur ca am ajuns aici, chiar este greu sa gasesti informatii si produse pentru a Scapa de porumbei. Puteti utiliza gel anti-oiseaux (http://www.pestcontrol-expert.ro/bird-x-repelent-bird-proof-gel-repelent-pasari.html) acesta se aplica PE portiunile unde pasarile pot ateriza, reducandu-se suprafata de aterizare a pasarilor. Chiar daca acestea vin, datorita gelului ele sunt deranjate si o sa paraseasca zona.

Am o problema cu pasarile Care mananca fructele DIN livadă. Ce soluție puteți recomanda? Se pretează și gelul Optic? Buna ziua! Avem o Mare problema cu ciuburile de vrabii facute PE Linga coama casei si in streasinile casei. Au distrus buretele Care ère amplasat in onduleurile tableaui. Avem aceasta problema dupa ce am 08depozitat dans Pod cateva baxuri de polistiren, unde aveau acces.

コメントを受け付けておりません。